Naslovna Sve vesti Niš Aleksandar Stojičić trijumfovao protiv Rody Kisangou na “We love mma”

Aleksandar Stojičić trijumfovao protiv Rody Kisangou na “We love mma”

1300
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 01.10.2018

Aleksandar Stojičić ove subote u Stuttgartu u Karl Benz Areni na poznatom mma iventu “We love mma” trijumfovao je protiv  Rody Kisangou iz Pariza .

 

Deo priorema za ovaj nastup sam odradio u Nišu, u mma klubu Top Team Niš i u klubu brazilske dziu dzice Rio Grappling Club Niš, dok sam poslednje dve nedelje proveo u Nemackoj u gradu Karlsruhe gde uvek odradim završni deo. Meč sam dobio sudijskom odlukom, uspo sam.da taktički izdominiram protivnika u svim segmentima borbe. Ovo je jako bitna pobeda za mene jer mi je posle ovog iventa profesionalni skor 9 pobeda i 1 poraz, što me je pozicioniralo da na nemačkoj listi najboljih mma boraca lake kategorije udjem u top 5 –  kaže Aleksandar Stojičić za Gradski Portal 018

Foto – Aleksandar Stojičić

Moj menadzer je u pregovorima za naredni meč, i nadam se da će bito borba za titulu neke prestižne mma organkzacije. Posle tačno dve godine saradnje sa nemačkim menadžmentom “Cobras” uspo sam da se pozicioniram i postanem jedan od najboljih. Drago mi je da veći deo priprema mogu da odradim u Našem gradu jer u mom klubu imam sparing partnere i momke koji imaju iskostva u mma borenju. Hvala svim ljudima koji me prate, i nadam se novom nastupu do kraja oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde