Naslovna Društvo PRIKUPLJENA SREDSTVA ZA LEČENJE DUŠANA TODOROVIĆA

PRIKUPLJENA SREDSTVA ZA LEČENJE DUŠANA TODOROVIĆA

324
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 15.09.2018

Fondacija „Podrži život“ sa velikom radošću obaveštava javnost da je humanitarna akcija za četvorogodišnjeg Dušana Todorovića uspešno ZAVRŠENA. Uz pomoć dobrih i humanih ljudi, prikupljena su sredstva, koja su Dušanu bila potrebna radi nastavka lečenja u Barseloni, u klinici „Sant Joan de Deu“ (Španija).

Dušan Todorović je četvorogodišnji dečak iz Kušiljeva, kod Svilajnca, koji boluje od tumora neoblastom. Pojavile su mu se recidivne promene, zbog kojih je hitno morao da ode na lečenje.

 

Fondacija je od četvrtka 06.09.2018. godine do danas 15.09.2018. godine ukupno sakupila iznos od 119.391,14 EUR, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni danas na racun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak 14.09.2018. godine.

Fondacija će u ponedeljak 17.09.2018. godine javno dostaviti izveštaje o preostalim sredstvima koja su prikupljena, nezvaničnom broju sms poruka koje su poslate kao i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute.

Želimo da iskažemo zahvalnost svima koji su u ovoj humanitarnoj akciji učestvovali, jer je ova akcija posebno bila hitna i svaki dan, sat i minut su za ovog dečaka bili od posebne važnosti. Posebno se zahvaljujemo osobi koja je stupila u kontakt sa roditeljima bez podstredstva Fondacije i koja je ostala anonimana i za Fondaciju. Ta osoba je uplatila klinici direktno preostali iznos, koji nije sakupljen preko Fondacije.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde