Naslovna Društvo ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKIDI U VODOSNABDEVANJU NA VIŠE LOKACIJA

ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKIDI U VODOSNABDEVANJU NA VIŠE LOKACIJA

246
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 29.08.2018

Došlo je do kvara na mreži u selu Popovac – Ulici Mileta Đurđanovića. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u vodosnabdevanju žitelje ovog sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Vladimira Ćorovića br.16. Usled radova moguć je prekid u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici do 15 sati.
Nastao je kvar na mreži u Ulici Jelena Glavaški br. 44. Usled radova biće prekida u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati.

Došlo je do kvara na mreži u Ulici Slobodana Penezića Krcuna br.32. Usled radova na popravci mogući su kraći prekidi u snabdevanju korisnika vodom u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na priključnoj vezi korisnika u Knez Selu (kod nove škole). Usled radova na popravci kvara biće prekida u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela do 15 sati.
Došlo je do kvara na servisnom ventilu korisnika u Učiteljskoj ulici br. 15. Usled radova na popravci kvara mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati za korisnike u ovoj ulici.
Ekipe obavljaju popravke servisnih ventila u Ulicama Bubanjskoj br. 17, i Ražanjskoj br. 22. Zbog radova biće povremenih prekida u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati.

Došlo je do kvara na priključnoj vezi u selu Aleksandrovo. Usled radova na popravci kvara mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju korisnika do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde