Naslovna Sve vesti Niš GO SPO-Niš saopštenje za javnost

GO SPO-Niš saopštenje za javnost

1409
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 15.08.2018

U trenutku kada predsednik Vučić vodi najsnažniju diplomatsku ofanzivu u cilju konačnog rešavanja kosovskog pitanja, pojedine stranke u Nišu odlučile su se da otpočnu borbu protiv znamenite ličnosti kakav je bio Dragiša Cvetković. Na ovaj način skreće se pažnja sa realnih problema i, po ko zna koji put, građani se dele po nepostojećoj ideološkoj i istorijskoj osnovi. Ovo ne treba da čudi s obzirom na snažan korpus organizacija koje opstruiraju mirovni proces, zato što svoj opstanak vide jedino u nastavku agonije nerešenog konflikta.

Postavlja se pitanje čiju politiku zastupa Ruska stranka u Nišu, građana Niša ili marksističke ideologije koja se odavno nalazi na smetlištu istorije. Podsećamo one koji žele da uklone našeg Dragišu Cvetkovića da ni pretnja ruskih topova 1878. godine nije Nišlije isterale iz njihovog grada, pa neće ni minorne stranke i ličnosti.

Ovim povodom pokrećemo inicijativu da se iz našeg grada isteraju svi oni koji su činili nedela, na čelu sa osvedočenim neprijateljem srpskog naroda Josipom Brozom. Tim povodom građanima predstavljamo dokument iz Arhiva Srbije kojim „maršal Jugoslavije“ Tito naređuje, između ostalog, da se u Srbiji postreljaju „svi domaćini, a naročito industrijalci“.

S verom u Boga, za kralja i otadžbinu.

U Nišu, Gradski odbor SPO Niš

15.08.2018. godine

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde