Naslovna Kultura Radio Bum 018 te vodi u Vrnjačku Banju na LOVEFEST 2018 !!!

Radio Bum 018 te vodi u Vrnjačku Banju na LOVEFEST 2018 !!!

1858
0
PODELI

Gradski portal 018 – 16.06.2018.

Do najvećeg muzičkog festivala u centralnoj Srbiji ostalo je manje od 2 meseca, a ostrvo ljubavi u Vrnjačkoj Banji je spremno da dočeka više od 40.000 ljudi iz zemlje i sveta. Od 2. do 5. avgusta na Lovefestu u parku pored vrnjačkog Jezera smenjivaće se najveće zvezde svetske elektronske muzičke scene, kao i brojni rok i hip hop bendovi iz Srbije i regiona. Ljubavni festival datira iz 2007. godine i održava se u Vrnjačkoj Banji. Od gradske žurke, već naredne godine razvio se u muzički festival. Danas je on omladinski festival koji osim muzike promoviše i umetnost i urbanu kulturu mladih.

Ono što je nekada bio događaj koji je okupljao desetak hiljada ljudi, sada je manifestacija koja okuplja više desetina hiljada ljudi. Dva puta je bio nominovan za najbolji festival u Evropi, mada nikada nije poneo tu titulu.

Za ovo deseto izdanje organizatori su najavili sledeće lineup izvođače: Dubfire, Butch, Andrea Galuzzi,  Optimo, Valentino Kanzyani, Cezar, Faki, Leon, Yaya, a tu su i Bjesovi, Irie FM, Partibrejkersi, Edo Majka… i mnogi drugi.

I ove godine, radio Bum 018 vas vodi u Vrnjačku Banju na Lovefest.

Posetite našu fb stranu Bum018 , i osvojite komplet ulaznice!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde