Naslovna Društvo U Narodnom pozorištu plesna predstava „BIG Family TIME“

U Narodnom pozorištu plesna predstava „BIG Family TIME“

458
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.06.2018

Pozivamo vas da 22. juna od 20 sati u Narodnom pozorištu prisustvujete završnoj plesnoj predstavi Plesnog kluba „Swing“ i CDT-a.

„BIG Family TIME“ predstavlja sklop plesnih tačaka i komičnih skečeva koji vode kroz sećanja jedne porodice čija privatnost nije kao kod drugih. Jedan naizgled običan porodični događaj izazvaće niz vrlo neobičnih situacija. Akteri predstave, sukobljeni duhom i zaokupljeni svakodnevnim aktivnostima, prošetaće kroz uspomene i pronaći način da izraze svoje ja tako da prevaziđu različitosti koje ih udaljavaju. Predstava je zasnovana na relanim karakterima zajednice koja skladno funkcioniše 29 godina.

Predstava je namenjena svim delovima porodičnog stabla, a svaki član porodice moći će da se prepozna u nekoj od koncertnih uloga. Ulaznice možete nabaviti na biletarnici Narodnog pozorišta od 18. juna.

Plesni klub „Swing“ svake godine organizuje završini koncert na kome predstavlja svoj rad u protekloj plesnoj sezoni. Ovo je dvanaesta uspešna predstava koju izvodimo u Narodnom pozorištu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde