Naslovna Društvo Nina Badrić – koncert u Nišu

Nina Badrić – koncert u Nišu

3621
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 08.05.2018

Nakon rasprodanog Sava Centra u Beogradu i Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu ,Nina Badrić će nastupiti u Nišu. Koncert će se održati osmog juna na Letnjoj pozornici sa početkom u 20 i 30h. Ovih dana Nina je predstavila i novu pjesmu „Mijenja se vrijeme“ gdje je fanove oduševila novim izgledom i odabirom pesme koja donosi dašak svetskog zvuka.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama,…  sve to ide u prilog lepoj umetnici, ali najviše sjajna i verna publika koja je do poslednjeg mesta ispunjavala najveće koncertne dvorane. Upečatljiva je bila prošla godina u kojoj je Nina “pomela” top liste čitave regije sa pesmom “Dani i godine” i pokupila mnogobrojne nagrade. Pesmu mnogi smatraju večnim evergrinom, a tome u prilog ide činjenica da je do sada video spot pregledan više o 15.000.000 puta.

„Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ samo su delić  Ninine diskografije, a neke od najlepših trenutaka svoje karijere Nina će ispevati na koncertu u Nišu uz pregršt iznenađenja. Ne propustite biti uz Ninu na Letnjoj pozornici u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde