Naslovna Društvo Cineplexx Niš ove nedelje na repertoaru se nalazi pet novih naslova i...

Cineplexx Niš ove nedelje na repertoaru se nalazi pet novih naslova i jedan događaj

0
PODELI

Gradski Portal 018 – 03.05.2018

Cineplexx Niš ove nedelje na repertoaru se nalazi pet novih naslova i jedan događaj.

„Baš sam lepa” – Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

Trejler filma https://youtu.be/BFk6G5xpWUI

Ladies night događaj uz film „Baš sam lepa”, zakazan je za četvrtak 3. maj u 20 časova u bioskopu Cineplexx Niš uz specijalan program, osveženje i poklone za sve posetioce. Karte su u prodaji.

 „Izvan granica realnosti” – Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl koga tumači Miloš Biković okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Za ulogu pljačkaša kazina sa natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu – za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles-Italija. Pored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Trejler filma https://youtu.be/f9mbpFzPtPI

„Neverovatna priča o džinovskoj kruški” – Animirani film snimljen prema istoimenoj dečijoj slikovnici donosi nam avanturu koja dolazi neočekivano.  Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Miću, žive u mirnom primorskom mestu Suncogradu. Svi žive srećno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Džejbi ne nestane! Pecajući, Miću “hvata” bocu sa porukom od Džejbija, koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom ostrvu i da treba da ga spasu. U boci se nalazi i semenka – iz koje, kad je posade, izraste džinovska kruška! Od kruške su napravili brod u kome Sebastijan, Miću i otkačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu gde se sreću sa gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima. Svu hrabrost koju su imali su skoro potrošili, ali ipak ništa ne može sprečiti najbolje prijatelje da pronađu Tajanstveno ostrvo i vrate se kući s Džejbijem.

U sinhronizaciji ove animirane avnture učestvovali su Zorana BečićIvana PopovićBora NenićIgor DamjanovićBojan LazarovMilan ČučilovićPavle JeremićMiloš DjurovićRade VukotićBranislav Jerinić i Zoran Leković.

Trejler filma https://youtu.be/ujrf-iO8ymY

„Svakog dana” – Film snimljen na temelju hvaljenog bestselera Dejvida Levitana, upoznaje nas s Rijanon (Anguri Rajs), 16-godišnjom devojkom koja se zaljubljuje u tajanstvenu dušu po imenu „A” koja svakoga dana naseljava drugo telo. Osećajući jedinstvenu povezanost, Rijanon i A pokušavaju da se pronađu svakoga dana ne znajući šta ili koga će im doneti sledeći dan. Što se više zaljubljuju, to su svesniji koliko je teško voleti nekoga ko je svaka 24 sata druga osoba pa im ne preostaje drugo nego suočiti se s najtežom odlukom koju je ijedno od njih ikada moralo doneti.

Trejler filma https://youtu.be/509Vs4Pjgw4

„Ukradena princeza”  – Ruslan, izgubljeni umetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

U sinhronizaciji ovog animiranog filma učestvovali su poznati glumci Bojan PerićTamara DragićevićUroš JovičićMarko MarkovićNikola VujovicPeđa DamjanovićDimitrije StojanovićStevan PjaleTomaš Sarić, i Jelisaveta Karadžić.

Trejler filma https://youtu.be/W7Bwbz4Tx4Q

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde