Naslovna Hronika Vasa Spasojević glumac iz Zajčara mučki pretučen

Vasa Spasojević glumac iz Zajčara mučki pretučen

0
PODELI

Gradski Portal 018 – 18.02.2018

(72) iz Zajčara, glumca u penziji mučki je pretukao komšija (50), ubog čega je hitno transportovan u niški Klinički bolnički centar, gde se lekari bore za njegov život.

Napadač je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati. Navodno je ovog penzionisanog glumca, komšija pretukao jer ga je Spasojević tužio, pa je zbog izgubljenog spora bio dužan da mu isplati određenu sumu novca.

Ovaj zaječarski glumac je u nesvesnom stanju i sa povredom glave upućen u zaječarsku bolnicu, a odatle u KBC Niš. Policija se o ovom slučaju još uvek nije oglasila.

Vasa Spasojević poznat je široj javnosti ne samo zbog uloga koje je ostvario u zaječarskom pozorištu, već i zbog dvomesečne robije koju je odležao jer je pre skoro deset godina pretio da će razneti bombu tadašnjeg i sadašnjeg gradonačelnika Boška Ničića.

Tada je pod dejstvom alkohola pozvao policiju i saopštio da će izvršiti atentat na Ničića na manifestaciji “Dani božura” u Gamzigradskoj banji. Iako u njegovoj kući nije pronađeno nikakvo oružje, Spasojević je osuđen na dva meseca zatvora.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde