Naslovna Društvo „Upoznajte COSME i HORIZONT 2020 programe“

„Upoznajte COSME i HORIZONT 2020 programe“

471
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 28.11.2017

U okviru Kampanje za mlade, EU info kutak organizuje prezentaciju/info dan za  EU programe Horizont 2020 i COSME  za  sve zainteresovane mlade ljude u Nišu. Učesnicima događaja biće u mogućnosti da  dobiju informacije o uslovima za konkurisanje, trenutnim pozivima i svim mogućnostima koje programi/institucije nude za sektor preduzetništva.

Tokom prvog dela info dana, Biljana Glišić i Jovana Stanojević, savetnice za programe i fondove Evropske unije u Centru za EU integracije pri Privrednoj komori Srbije predstaviće Horizont 2020 i Cosme programe, dok će prof. dr Vladislav Marjanović mladima predstaviti Evropsku mrežu preduzetništva – EEN i objasniti im kakvu poslovnu podršku i pomoć ova mreža nudi MSP u Evropskoj uniji. Predstavnik Uni Credit banke pruziće informacije uslugama koje nude preduzetnicima.

U drugom delu, od 13-14h, biće održan „speed dating“ svih zainteresovanih učesnika događaja sa predstavnicima Cosme, Horizont 2020 i EEN. Učesnicima će takođe biti pružena mogućnost da tokom speed dating-a razgovaraju i sa predstavnicima Regionalne razvojne agencije „Jug“, Regionalne privredne komore Niš i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte u Nišu, koji se takođe bave mladima i podržavaju razvoj preduzetništva.

Prisustvo Info danu „Upoznajte COSME i HORIZONT 2020 programe“ je besplatno, ali ga je, iz organizacionih razloga potrebno najaviti mejlom na officenis@euinfo.rs ili telefonom na broj 018/254-461 do 28. novembra u 15 sati.

Info dan „Upoznajte COSME i HORIZONT 2020 programe“ je deo kampanje “Evropa za tebe” koju organizuju Delegacije EU u Republici Srbiji i EU info kutak. U saradnji sa mnogobrojnim partnerima, u periodu od kraja septembra do kraja decembra 2017. godine, EU info kutak organizovaće niz događaja namenjenih mladima. Ove događaje možete pratiti preko #EUzaTebe i internet prezentacije www.euinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde