Naslovna Društvo KONKURS ZA FINANSIRANJE OMLADINSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH

KONKURS ZA FINANSIRANJE OMLADINSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH

630
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 07.07.2017

Resurs centar za nišavski i pirotski okrug – Centar za razvoj građanskog društva PROTECTA u partnerstvu sa UG VIZIJA-om iz Pirota i Kancelarijama za mlade iz Svrljiga, Ražnja, Grada Niša i opština Palilula i Pantelej uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje konkurs za za finansiranje OMLADINSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH.

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu koji ima za cilj da podstiče aktivizam i volonterizam mladih širom Srbije!
Konkurs je otvoren od 3. jula do 18. jula 2017. godine !
NEKE OD TEMA KONKURSA:
Uređenje javnih prostora, zaštita životne sredine, promocija međugeneracijske saradnje, IKT edukacija…

KAKO DA SE PRIJAVITE?
Pošaljite popunjen obrazac za pisanje predloga ideje omladinskog volonterskog projekta do 18. jula 2017. godine na email: mladi@protecta.org.rs ili poštom na sledeću adresu: PROTECTA, Pobedina 46, TPC Kalča, lamela b, prvi sprat, lokal 43, 18000 Niš , sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs“.

Sve informacije o konkursu i prijavne formulare možete naći na: www.protecta.org.rs i www.vizijapirot.org, na zvaničnoj FB stranici Resurs centra za nišavski i pirotski okrug (@MladiSuZakonNisavskiPirotskiOkrug2017), kao i u prostorijama PROTECTA-e u Nišu (TPC Kalča, prvi sprat, lamela b, lokal 43) i UG VIZIJA-e u Pirotu (Moravska br.3).

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde