Naslovna Društvo Otvoren sajam socijalnih usluga

Otvoren sajam socijalnih usluga

328
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 04.05.2017

Državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja Vladimir Ilić otvorio je u Nišu Sajam socijalnih usluga koji ima zadatak da ukaže na to na koji način veliki broj ljudi,ali i organizacija učestvuje u procesu koji je veoma važan za svaku lokalnu zajednicu , a to je pravilno funkcionisanje sistema socijalne zaštite koja se ne može usko posmatrati samo kao pružanje osnovnih usluga licima koja su bez elementarnih uslova za život .

Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović ,a u ime Grada Niša prisutnima se obratio predsednik Skupštine mr Rade Rajković.

Grad Niš se u okviru svojih ingerencija trudi da veliku pažnju posveti sistemu socijalne zaštite i u tom smislu opredeljuje značajna sredstva iz budžeta za oblast socijalne zaštite i to je jedan od pokazatelja da je za ovaj grad solidarnost i pružanje podrške onima kojima je potrebna veoma bitan element funkcionisanja lokalne zajednice.

Na sajmu će se predstaviti Ustanove socijalne zaštite u kojima se na smeštaju nalazi veliki broj korisnika.Takođe priustna su i Udruženja građana koja pružaju usluge socijalne zaštite različitim korisničkim grupama (deci, mladima, žrtvama nasilja, trgovine ljudima, starima itd)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde