Naslovna Sve vesti Niš „BALKANS BEST FIGHTERS“ za vikend u hali  Čair

„BALKANS BEST FIGHTERS“ za vikend u hali  Čair

435
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 22.12.2016

Predstavnici Kik-boks kluba „Niš“ odrganizovali su danas konferenciju na kojoj su najavili međunarodni kik-boks turnir pod nazivom „Balkans best fighters“. U sklopu turnira biće održana i profesionalna kik-boks revija – „K1 trofejNiša“.  Događaj je zakazan za vikend 24. i 25. decembra u hali Čair.Na konferenciji su govorili Branislav Kačar, većnik za omladinu i sport Grada Niša, Oliver Paunović, predsednik KBK „Niš“ i Srđan Radulović, trener KBK „Niš“.

Branislav Kačar je rekao da je Grad podržao ovaj događaj i da će uvek podržati sve što ima veze sa sportom i što promoviše naš grad, a smatra da je kik-boks jedan od sportova po kojima je Niš i poznat. Upravo su tim povodom i obezbedili halu Čair niškim borcima.

Srđan Radulović, trener KBK „Niš“, rekao je da će ovo biti veliki spektal u Nišu.

„Prijavljeno je 46 ekipa, 230 takmičara, učesnici iz Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i naravno Srbije. Balkan best fighter počenje u subotu od 14 do 17časova, onda kreće mala pauza i glavne borbe. Trofej Niša 4. put po redu i dva uvodna veča. Sutra nastavljamo sa borbama, biće ukupno 117 borbi u dva dana i publica će moći da uživa“ – rekao je Srđan Radulović.

Dodao je da od niških takmičara publika može dosta očekivati, jer to su osvajači medalja sa raznih velikih takmičenja.

Ulaznice će koštati 200 dinara i mogu se kupiti u kafiću City caffe i prostorije klub „Niš“ i na dan turnira na biletarnici hale Čair. Turnir organizuje Kik-boks klub „Niš“ uz podršku Grada Niša.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde