Naslovna Društvo VOLIMO PRAZNIKE JER VOLIMO JEDNI DRUGE

VOLIMO PRAZNIKE JER VOLIMO JEDNI DRUGE

0
PODELI

Gradski Portal 018 – 19.12.2016

IDEA je uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja podelila više od 3.000  paketića deci u domovima, prihvatilištima i bolnicama širom Srbije.

Trgovinski lanac IDEA je, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i ove godine sproveo društveno odgovornu akciju „Volimo praznike jer volimo jedni druge”, u okviru koje je u samo jednom danu podeljeno više od 3.000 novogodišnjih paketića.

U akciju je uključeno 32 dečje institucije, u okviru kojih se nalaze domovi, prihvatilišta i bolnice širom Srbije. Pored paketića za mališane, ustanovama su poklonjene igračke i školski pribor, a prilikom posete organizovana je i novogodišnja predstava za najmlađe koju je upotpunio dolazak Deda Mraza. Reakcija najmlađih nije izostala, što je pokazatelj da je misija uspela.

Okićeni gradovi su znak da dolaze praznici, a s njima i pokloni. Deda Mraz ipak postoji i bliži je nego što mislimo. Nalazi se u svima nama, samo ga treba prepoznati. IDEA ima čak 2.000 Deda Mrazova, koji su u želji da pruže svoju ljubav, zapakovali više od 3.000 paketića za decu koja su smeštena u domovima, prihvatilištima i bolnicama širom Srbije i zajedno s njima okitili su 32 jelke kako bi doneli prazničnu atmosferu u svaku ustanovu koju su posetili. Taj broj paketića je prevelik teret za irvase, pa su se Deda Mrazovi odlučili da za prevoz koriste velike kamione, koji su zasijali svojim lampicama i krenuli put Srbije da razvesele malena srca željna pažnje. Prošlogodišnja bajka i ove godine je postala realnost.

Praznici su trenuci ispunjeni emocijama koje svi provodimo u krugu porodice. Zbog toga je IDEA, uz pomoć svojih Deda Mrazova, i ove godine stvorila čarobne trenutke i poklonila ih mališanima kojima je ljubav u tom trenutku bila najpotrebnija.

Sanjati snove je lepo, a još lepše je to što uvek postoji bar jedan Deda Mraz u blizini koji će snove pretvoriti u javu!

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde