Naslovna Društvo Pepeljuga očarala princa u hali Čair

Pepeljuga očarala princa u hali Čair

0
PODELI

Gradski Portal 018 – 19.12.2016

Hala Čair ove nedelje bila je rezervisana za bajke. Sinoć 17 časova u hali održana je prava manifestacija za naše najmlađe sugrađane, mjuzikl Pepeljuga i Niš koji je prvi grad u Srbiji koji je imao priliku da pogleda ovaj, kako organizatori kažu, brodvejski spektakl.

Kako su sami organizatori rekli i kako je pisalo u sinopsisu to je spektakl koji će zajedno sa čarolijom na sceni, očaravajućim numerama, akterima koji će uz magiju leteti, 30 izvođača, 120 balkih haljina, muzički vatromet. I neka od najpoznatijih lica iz sveta muzike i glume kao što su glumica Jelena Gavrilović, koja je glumila maćehu, Marijana Mićić i Ana Grubin u ulogama zlih sestara, Saša Joksimović, kralj, Marko Mandić, kao princ, Sara Jovanović, Pepeljuga i Ana Kokić, dobra vila,

I sami akteri nisu krili oduševljenje nakon završetka događaja.

„Posle premijere su utisci vrlo čudni. Presrećni smo, ali smo i tužni kada se završi. Bilo je fantastično, puna hala, nekakoje energija bila takva, kako na probama, sada smo najbolji bili, presrećan sam što smo premijerno u Nišu izveli našu brodvejsku Pepeljugu“ – rekao je Saša Joksimović, koji je tumačio ulogu kralja.

Ni princ, Marko Mandić, nije bio manje uzbuđen od svog oca kralja.

„Ja sam sada pod jakim adrenalinom, mislim da smo ovo sasvim okej odradili. Ekipa je već krenula sa slavljem. Prvi put da učestvujem u nečemu ovakvom, ne bavim se inače time, bavim se samo muzikom, ovo je bio veliki izazov za mene“ – rekao je mladi muzičar Marko Mandić.

Za svoju ulogu je rekla da je ovo prvi put da igra osobu koja je dosta starija, ukoliko se ne računaju neke njene uloge u poznatom šou Tvoje lice zvuči poznato.

„Bio je ovo veliki izazov, naročito kada radiš nešto novo i kada je to predstava za decu, koja je jako zahtevna produkciono ali i glumački. Poznata ekipa, ali veliko zadovoljstvo raditi sa Emotionom, jer se skupimo kao porodica i baš je uživanje“ – rekla je Jelena Gavrilović, zla maćeha.

„Jako sam uzbuđena. Prvo izvođenje je uvek najosetljivije i drago mi je što je upravo to bilo u Nišu, jer najbolji koncerti su baš u ovom gradu. Nadam se da je publici bilo lepo nakon predstave. Mnogo smo truda uložili poslednjih dva meseca, ljudi su to prepoznali i nadam se da im je bilo lepo“ – rekla je glavna zvezda večeri, Pepeljuga, Sara Jovanović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde