Naslovna Društvo Prijem za uspešne sportiste u prostorijama GO Crveni Krst

Prijem za uspešne sportiste u prostorijama GO Crveni Krst

0
PODELI

Gradski Portal 018 – 16.12.2016

Juče od 10 časova u prostorijama GO Crveni Krst predsednik ove opštine prof. dr Miroslav Milutinović ugostio je najuspešnije sportiste, koji su nosioci najviših odličja sa državnih prvenstava, čime su na najbolji mogući način reprezentovali svoj klub, Grad, ali i opštinu Crveni Krst, rečeno je danas na prijemu.

U prostorijama GO Crveni Krst našli su se karate klubovi „Bušido NB“, „Konstantin“, kao i šahovski klub „Radnički“ iz Trupala.

„Danas menadžment GO Crveni Krst upriličio je ovaj sastanak sa mladim sportistima. To su klubovi koji su postigli najviše uspehe. Mi smo odredili da poklonimo svakom klubu po jedan zlatnik cara Konstantina ispred GO Crveni Krst“ – rekao je prof. dr Miroslav Milutinović,  predsednik GO Crveni Krst.

Milomir Blažević, predsednik i trener karate kluba „Bušido“ pomenuo je da je ponosan na rezultate, koje su članovi pokazali na raznim prvenstima ove godine. Inače, u ovom klubu nalaze se mladi ljudi koji prvaci Evrope u svojim uzrastima, a već sledeće godine putuju u Dablin, gde ih očekuje Svetsko prvenstvo.

Aleksandar Zlatanović, predsednik šahovskog kluba „Radnički“ iz Trupala, rekao je su ove godine imali mnogo takmičenja i nekoliko velikih uspeha. Oni su ekipni pobednici u omladinskoj konkurenciji na nivou Srbije, a mogu da se pohvale i pojedinačnim uspesima.

Na današnjem prijemu bili su i predstavnici karate kluba „Konstantin“, u njihovo ime obratio se Aleksadar Petrović, predsednik i trener ove ekipe, rekao je da su na Kupu Srbije ove godine u Beogradu osvojili 6 medalja, ali očekuje ih i Evropsko i Svetsko prvenstvo dogodine.

Ovo su mlade i perspektivne ekipe, pred kojima je blistava karijera i ovim putem i redakcija Gradskog portala 018 im čestita na svim dosadašnjim uspesima i želi još mnogo velikih priznanja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde