Naslovna Društvo Završena ovogodišnja „Medijanina letnja žurka“

Završena ovogodišnja „Medijanina letnja žurka“

301
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 12.07.2016

Dodelom vrednih nagrada minulog je vikenda završena ovogodišnja „Medijaninina letnja žurka“ – dečji program koji je Gradska opština Medijana tradicionalno organizovala za svoje najmlađe stanovnike. Zanimljivo je to što je najveću i najvredniju nagradu – bicikl, osvojila najmlađa učesnica, jednogodišnja Emilija Ilić iz Niša. Nagradu joj je uručio predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić poželevši joj da što pre poraste i iskoristi vredan poklon.

– Puno mi je srce kad vidim ovoliko dece. Svi ste vi naši „medijanci“, naša deca. Hvala što ste bili sa nama, hvala mamama, tatama ali i bakama i dekama koji su bili u ovom parku svih dana trajanja ove predivne manifestacije – rekao je predsednik Krstić i naglasio:
– Potrudićemo da iduće godine ovaj festival bude još bogatiji, interesantniji a u nagradama se nađe još mnogo toga pa i neko letovanje! I druge vredne nagrade otišle su u ruke dečaka i devojčica koji su svake subote od 18. juna učestvovali u zanimljivim radionicama. Rolere je dobio šestogodišnji Luka Stanković, trotinete Nađa Kitanović(devet godina), Mihajlo Arsenkov (šest godina) i Petra Maksimović (osam godina). Desetogodišnji Aleksandar Bogdanović zaslužio je badminton. Vlasnici pet društevnih igara postali su Marija Memetović (šest godina), Mateja Jović (tri godine), David Kostić i Vuk Kitanović (osam godina) kao i Luna Jurjević (sedam godina). Pikado je dobila Sofija Dimitrov koja ima šest godina, dok je osmogodišnji Nikola Danić postao bogatiji za loptu! Onima koji su tokom svih večeri učestvovali u programu podeljene su majice sa logom „žurke“ i Gradske opštine Medijana. Učesnici i gosti programa bili su iz svih delova Grada Niša što govori o popularnosti najveće dečje žurke u našem gradu.
Kao i svake godine najveća niška opština dane raspusta svojih najmlađih stanovnika želela je da učini lepšim i korisnijim. Kroz zanimljive radionice na gotovo 20 punktova počevši od 18. juna deca su učila da budu kreativna i vešta u pravljenju različitih predmeta i igračaka. U realizaciji programa veliku pomoć Gradskoj opštini medijana pružili su članovi Odreda izviđača „Vožd Karađorđe“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde