Naslovna Društvo Od subote dečiji program u opštini Medijana

Od subote dečiji program u opštini Medijana

256
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 18.06.2016

Poštovani roditelji i draga deco, I ove godine GO Medijana pripremila je dečiji letnji program koji će se održavati svake subote od 18.06. do 9.07.2016.godine u Parku sveti Sava.

Program će se odvijati na pozornici, ali i na 16 kreativnih i zabavnih punktova, lociranih oko pozornice od 19,30 do 20,30 časova. Kućica Medijanica i drugari pripremili su za vas niz zabavnih i kreativnih igara koji će se smenjivati iz subote u subotu.Tako da će mališani, osim programa koji će se odvijati na bini moći se zabave i nauče mnoge kreativne, nove tehnike, sa kojima se do sada, sigurni smo u to, nisu susreli.

Festivalske majice

Na punktovima mališani dobijaju ID kartice i kartice večeri. Svake večeri popunjavaju po jednu karticu i ubacuju u kutiju iz koje će se izvlačiti po 30 dobitnika za veče a oni će finalne subote dobiti festivalske majice.

Glavne nagrade

Glavnu festivalsku ID karticu takođe popunjavaju osnovnim ličnim podacima ali i lepe mozaik, tj. logo ovogodišnjeg festivala, sa zadnje strane kartice a nalepnice za ovaj mozaik dobijaju iz večeri u veče nakon obavljenih zadataka u kreativnim radionicama.

Dobrodošli!
Vaša GO Medijana

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde