Naslovna Sve vesti Doljevac Akva-park u Doljevcu počinje da radi 1. jula

Akva-park u Doljevcu počinje da radi 1. jula

668
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 18.06.2016

Akva park u Doljevcu biće otvoren 1. jula, kaže za Bum Radio 018 Goran Ljubić predsednik Opštine Doljevac. Radovi uveliko traju, a od juče radnici rade u dve smene kako bi do prvog dana jula sve bilo spremno.

Akva park sa 3 bazena, toboganima, balerinom i parkingom za 300 vozila dobija ovih dana svoj konačan izgled. Kompleks se prostire na ukupno 4 hektara sa parkingom. Iako je nedavno, otvaranje najavljeno još 1. aprila, predsednik Opštine Doljevac najavljuje da će u četvrtak 23. juna tačno znati da li će završetak i radovi slučajno biti produženi.

Tri bazena – srednji 25 x 12,5 m, drugi najveći 32 x 12 m bazen koji će imati veštačke talase visine do 1,40 m i treći bazen koji će biti namenjen najmlađima sa popularnom zmijom. Puno tobogana, balerina, tuš pečurke i još mnogo toga biće u ovom kompleksu, što će najmlađe i one nešto starije najviše radovati.

“Trenutno je u akva-parku angažovano 30 keramičara koji rade u dve smene. Postavljaju se reflektori, a popodne stiže guma za dečiji mobilijar. U ponedeljak očekujemo radnike iz Beograda koji će da ograde čitav kompleks. Stižemo sve da završimo do 1. jula”, kaže Ljubić za naš radio.

Ulaznica za ovaj kompleks će koštati 250 dinara, ali se planiruju popusti za određene gupe stanovništva, potvrđuju nam u Opštini Doljevac.

Za one koji bi da dan provedu na kompleksu u Doljevcu, obezbeđeno je 10 baldahina, 400 ležaljki i 200 suncobrana. Kompletna izgradnja kupališnog kompleksa u Doljevcu košta blizu 3 miliona evra.

Opština Doljevac se nalazi na tromeđi Leskovca, Prokuplja i Niša, lokacija novog akva-parka pruža mnoge povoljnosti i obećava dobru posećenost jer akva-park u Doljevcu je za sada jedini u Nišavskom okrugu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde