Naslovna Društvo Tri super premijere u Kupini!

Tri super premijere u Kupini!

302
0
PODELI

 

Gradski Portal 018 – 05.05.2016

Repertoar od 5.05.2016 do 11.05.2016 .


Burek
Režiser:Vladan Nikolic
Glumci:Sergej Trifunovic, Katerina Misichroni, Branislav Trifunovic
Žanr:komedija
Opis: “Burek” je internacionalna komedija koja govori o ekonomskoj krizi. Glumci iz Amerike, sa Kipra, Grčke i Srbije zapravo nose tu komediju, s obzirom na to da svako od njih kroz priču predstavlja svoj narod na veoma originalan, duhovit način. U svemu tome, svako od tih likova upoznaje nekog novog ko mu menja život… A upoznaju se na porciji bureka. Režiju potpisuje Vladan Nikolić, dok glavne uloge u ovom filmu imaju Branislav i Sergej Trifunovic. U filmu igra i međunarodna ekipa, među kojom su Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris.

Ona mi je sve
Režiser:Garry Marshall
Glumci:Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts
Žanr:komedija
Opis: Ne postoji bolji način za proslavu dana majki! „Mother’s day“ je treća komedija iz serije filmova „Valentine’s Day“ i „New Year’s Eve“, reditelja Garija Maršala koja vam donosi smeh, suze i filmske mega zvezde. Priča o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima pre dana majki. Slatko, složeno, duhovito i dirljivo – baš kao i mame širom sveta. Gari Maršal je i u ovom filmu okupio velike zvezde: Dženifer Eniston, Kejt Hadson, Džuliju Roberts i Džejsona Sudekisa.

Kapetan Amerika: Građanski rat 3D
Režiser:A.Russo, J.Russo
Glumci: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansso
Žanr:akcija, avantura
Opis: Marvelov „Kapetan Amerika – Građanski rat“ nastavlja tamo gde je film „Osvetnici – Era Altrona“ završio. Stiv Rodžers predvodi novi tim Osvetnika u nastojanjima da sačuvaju čovečanstvo. Posle još jednog međunarodnog incidenta u koji su Osvetnici bili umešani i u kome je došlo do kolateralne štete, raste politički pritisak da se uspostavi sistem odgovornosti i upravljačko telo koje će odlučivati kada tim treba da bude angažovan. Novi „status quo“ deli Osvetnike dok pokušavaju da zaštite svet od novog opakog zlikovca. U filmu glavne uloge igraju Kris Evans, Robert Dauni Junior, Skarlet Džohanson, Sebastijan Sten, Entoni Maki, Emili VanKamp, Don Čidl, Džeremi Rener, Čedvik Bozman, Pol Betani, Elizabet Olsen, Pol Rad, Frank Grilo, Tom Holand, sa Vilijamom Hartom i Danijelom Brulom. Film su režirali Entoni i Džo Ruso, a producirao ga je Kevin Fejg. Luis D’Espozito, Alan Fajn, Viktorija Alonso, Patriša Vičer, Nejt Mur i Sten Li su izvršni producenti, a autori scenarija Kristofer Markus i Stiven MakFili.

KOMPLETAN REPERTOAR

5-11.5.
11.00 Hrabri petao 3D 98′
12.45 Kung fu panda 95′

14.30 Hrabri petao 3D 98′
16.10 Knjiga o dzungli 106′
18.00 Burek 90′

19.30 Ona mi je sve 118′
21.30 Kapetan Amerika 147′

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde