Naslovna Društvo BOX POSLOVI – Studentska omladinska zadruga

BOX POSLOVI – Studentska omladinska zadruga

378
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 03.02.2016

Predstavljamo vam Studentsko omladinsku zadrugu „BOX Poslovi”, mesto gde mladi najlakše mogu pronaći sigurne i proverene privremene, povremene i slične poslove.

Delatnost Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi” jeste da obezbeđuje zadrugarima da na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju povremene, privremene i slične poslove za koje se ne zasniva radni odnos, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajedničkih potreba.

Organizovanim radom preko Studentsko omladinske zadruge „BOX Poslovi”, zadrugari obezbeđuju zaradu i sigurnost isplate, odgovarajuće uslove za rad i zaštitu na radu, viši zajednički standard, zadružnu solidarnost, sticanje radnih navika i praktičnih znanja potrebnih za stalno zaposlenje.

Studentsko omladinska zadruga “Box Poslovi” se nalazi na adresi 18000 Niš, TC Kalča 2.sprat D 96/1, radno vreme zadruge je od 12 do 15 časova svakog radnog dana, a za bliže informacije možete posetiti njihov sajt boxposlovi.com.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde