Naslovna Društvo HAKOVAN MEJL RADIJA BUM 018 – Saopštenje za javnost!!!

HAKOVAN MEJL RADIJA BUM 018 – Saopštenje za javnost!!!

218
0
PODELI

U četvrtak 15.01.2015 nepoznate osobe hakovale su zvanični mejl našeg radija i sa iste adrese prosledile mejl “podrugljive” sadržine, koji za cilj ima da omalovaži i diskredituje naš rad, a sve to pred jubilej, tj. proslavu prve godišnjice poslovanja. Ubrzo nakon toga na internetu se pojavila fotografija pomenutog mejla koja dovodi u pitanje našu pismenost i opravdanost “regularno” dobijene frekvencije.

Nažalost, ovo nije ni prvi, a verovatno ni poslednji put da određene osobe na ovakav način pokušavaju da diskredituju i omalovaže naš trud i rad. Zapravo od samog početka našeg rada ne prestaju ovakve priče i podmetanja. Reakcijom nadležnih organa sporna fotografija uklonjena je sa interneta. Za dalje eventualno postavljanje fotografije, pojedinci će biti procesuirani zbog povrede ugleda i objavljivanja privatnih podataka. Međutim…

Oni koji nas poznaju godinama unazad, oni sa kojima smo radili na raznim medijima, stasavali, učili i napredovali, znaju da se ovakav propust sigurno ne bi dogodio, posebno ne na ovakav način i ovakvim povodom.

Pre svega, to znaju naši slušaoci kojima se ovim putem zahvaljujemo na poverenju, a uskoro ćemo ih obradovati novim, još kvalitetnijim sadržajima.

Za kraj, veliko hvala “njima” koji su hakovali naš mejl, i “njima” koji su to postavili na internet i povećali nam slušanost. Samo najbolje 99,5 MHz.

S poštovanjem,
Kolegijum radija Bum 018
Niš, 20.01.2015.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde