Naslovna Društvo MAJA VOLK PONOVO U NIŠU

MAJA VOLK PONOVO U NIŠU

0
PODELI

Studentski kulturni centar Niš u saradnji sa kompanijom “Beyond” iz Niša organizuje gostovanje Maje Volk u Nišu 04. novembra u 18č u Velikoj Sali Univerziteta u Nišu.Ova svestrana umetnica, filozof, profesor fakulteta dramskih umetnosti, dramaturg i spisateljica važi za najvećeg promotera row food-a (sirove hrane) u Srbiji.
Na tu temu Maja je izdala nekoliko knjiga koje će predstaviti čitalačkoj publici u Nišu kao i njenu novu knjigu “100 pitanja i 100 odgovora, saveti za trajno zdravlje.”
Osim promocije knjiga, Maja Volk će obradovati nišku publiku i mini koncertom “Put oko sveta za 90 minuta” koji će sa svojim partnerom na gitari izvoditi tokom trajanja promocije.
“Bitno je da znate da ishrana živom hranom nije još jedna od mogućih dijeta koje će vam ili neće trenutno pomoći. To je opredeljenje za zdravlje i život, nasuprot bolesti, starenju i smrti. To je sloboda, nasuprot pra vilima, konvencijama, šablonima i šemama. To je ljubav, nasuprot samodesktrukciji. A toliko jednostavno! Rečenica “U raju nema kuvanja, kotlići su u paklu” kako mi je učitelj Gruja na samom početku rekao, je bila kao pesma iz samog raja, kao odgovor na moj dugogodišnji unutarnji otpor kuvanju. A odsustvo recepata, i sloboda istraživanja i osluškivanja sebe….no, da idemo redom.” … odlomak iz intervjua sa Majom Volk

Utorak, 04. novembar u 18 sati
Velika sala Univerziteta u Nišu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde