Naslovna Sve vesti Niš Vučković: Nije za sve kriva „Mediana“

Vučković: Nije za sve kriva „Mediana“

0
PODELI

Kako bi Nišlije koračale čistijim ulicama, neophodno je da saradnja između komunalaca i inspekcijskih službi bude na višem nivou, ocenio je za Gradski Portal 018 Bratislav Vučković, direktor Javno-komunalnog preduzeća ,,Mediana“, tvrdeći da je, uprkos značajnim novčanim izdacima za uklanjanje divljih deponija i čišćenja smeća koje građani i vlasnici lokala ostavljaju gde stignu, ,,Mediana“ uspela da poveća prihode za čak 50 miliona dinara od početka godine.

Vučković ističe da je ,,Mediana“ uvek prva na udaru kritike javnosti, tvrdeći da njima ne može da se pripiše odgovornost za sve.
Kese i džakovi sa smećem, uredno naslonjeni na drveće, kontejnere i klupe, deo su gotovo svakodnevne slike u Voždovoj ulici i oko Kazandžijskog sokačeta.
,,Komunalci to redovno odvoze, ali to nije adekvatno rešenje jer se samo troši novac za dodatni odvoz smeća, umesto da se ovoj pojavi priđe u korenu“, rekao je u emisiji ,,Hoću da znam“ direktor JKP ,,Mediana“ Bratislav Vučković. Na pitanje da li zapravo proziva inspekciju da ne radi svoj posao i ne kažnjava one koji ostavljaju đubre gde stignu, Vučković je odgovorio da ne želi da proziva nikog, jer bi svako trebalo da zna šta mu je posao.
Odluka o kumunalnom redu za radnike ,,Mediane“ je ,,sveto pismo“, dodaje Vučković i kaže da nisu dužni da čiste šut i granje ispred svake kuće.
Mere štednje već duže vreme sprovode se u JKP ,,Mediana“, što je, izmedju ostalog, kumovalo da ovo preduzeće poveća prihode za 50 miliona u ovoj godini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde