Naslovna Ekonomija Izabran VD direktora Aerodroma

Izabran VD direktora Aerodroma

0
PODELI

Odbor za imenovanje Skupštine grada usvojio je predlog da se Vladica Đurđanović imenuje na 6 meseci za vršioca dužnosti direktora JP Aerodrom Niš.

Ovaj predlog dala je odbornička grupa SNS-a jer je dosadašnji direktor aerodroma Dragan Bugarinović u četvrtak 9. oktobra dao ostavku na ovu funkciju.Pre dve nedelje Gradsko veće je dalo preporuku da se Bugarinović povuče sa funkcije direktora Aerodorma, što je on to i učinio. Vladicu Đurđanović je diplomirao je na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu 1983. godine, a godinu dana kasnije pa sve do 2001. godine radio je u Železničkom transportnom preduzeću Beograd. Poslednjih 13 godina je u Železnici Srbije gde radi na poslovima prevoza robe. Bio je deo tima za izradu Studije opravdanosti logističke razvojne zone Niš i učestvovao u izradi elaborata sa programom mera o unapređenju konkuretnosti aerodroma “Konstantin Veliki”

Na sednici Odbora za imenovanje usvojeni su i predlozi o razrešenju člana upravnog odbora dečijeg odmarališta Divljana, zatim predsednika i članova nadzornog odbora Apoteke Niš, Niškog kulturnog centra i ustanove Mara. Razrešeni su i članovi šest školskih i odbora osnovnih i srednjih škola i imenovani novi. Sednica Skupštine grada zakazana je za utorak 14. oktobar.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde