Naslovna Društvo Prekinut štrajk policajaca

Prekinut štrajk policajaca

0
PODELI

Pet policijskih sindikata prekinulo je u ponoć štrajk i nastavilo pregovore sa Nebojšom Stefanović ministrom unutrašnjih poslova. Sve službe funcionisaće redovno, što znači i normalan rad šaltera i ponovno ukljanjanje paukom nepropisno parkiranih vozila.

 

Srpski policajci vraćaju se svojim redovnim dužnostima. To je zaključak sa današnjeg sastanka predstavnika pet preprezentativnih sindikata policije posle pregovora u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Zahvaljujući dobroj volji i razumevanju obeju strana, rešenje je postignuto. Policija je rano jutros prekinula štrajk, a nadležni u ministarstvu spremni su da ispune većini postavljen zahteva.

U nezavisnom sindikatu policije kažu da su policijci i policijski službenici od jutros na svojim radnim mestima, i da redovno obavljaju svoje poslove i radne zadatke. To znači da se sve šalterske i administrativne službe za izdavanje putnih i saobraćajnih isprava nastavljaju sa radom. Takođe, pozornici i saobraćajni policajci su na terenu, a od danas kreće sa radom i pauk služba.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde