Naslovna Sve vesti Niš Više od 200 ostavki naprednjaka

Više od 200 ostavki naprednjaka

0
PODELI

Samo tri člana SNS nisu poslušala instrukciju vrha stranke i prema njima će verovatno naredne sedmice biti pokrenut disciplinski postupak koji može da bude okončan i isključenjem iz stranke. BEOGRAD – Više od 200 članova SNS podnelo je ostavke na duple funkcije koje su obavljali. Ogromna većina naprednjačkih funkcionera iz cele Srbije poslušala je zahtev lidera SNS Aleksandra Vučića da se odreknu viška položaja i da zadrže samo jednu funkciju.

Samo tri člana SNS nisu poslušala instrukciju vrha stranke i prema njima će verovatno naredne sedmice biti pokrenut disciplinski postupak koji može da bude okončan i isključenjem iz stranke. Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić potvrdio je da se posao sa duplim funkcijama privodi kraju.

“Utvrdili smo tačno ko obavlja višak položaja, obavestili smo ih sve da podnesu ostavke i većina je to ispoštovala. Retki koji to nisu učinili imaju rok do sednice Izvršnog odbora. Ako to ne učine, moraćemo da pokrenemo i disciplinski postupak”, rekao je Nikolić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde