Naslovna Ekonomija Кonkurs za mlade stvaraoce

Кonkurs za mlade stvaraoce

0
PODELI

Mladi muzičari i umetnici iz Niša do 1. novembra mogu da se prijave na konkurs za autorski muzički rad i dizajn omota kompilacije na kojoj će se naći deset najboljih numera. Konkurs je raspisala organizacija BAUK, a u okviru „URBANIŠ“ projekta. Oni koji budu odabrani imaće priliku da narednih meseci svoje radove predstave publici širom sveta. 

„Urbaniš“ je odlična prilika za mlade umetnike da predstave publici svoje ideje i upoznaju ih sa svojim radom. Cilj projekta je podrška i promocija niške muzičke scene.

Konkurs se sastoji iz dva dela. Prvi deo namenjen je bendovima i mladim umetnicima koji autorske numere mogu da pošalju na mail: demo@bauk.rs, nakon čega će deset najboljih biti snimljeno, producirano i aranžirano u profesionalnom muzičkom studiju, a takođe će se i naći na zajedničkoj kompilaciji.

Što se drugog dela konkursa tiče, on se odnosi na vizuelno idejno rešenje za omot kompilacije, a zainteresovani svoje predloge mogu poslati na mail: art@bauk.rs. Autor najbolje ideje dobiće na poklon grafičku tablu za crtanje. Projekat „Urbaniš“ organizuje se drugi put, a finansijski su ga podržali Naftna industrija Srbije i Grad Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde