Naslovna Društvo Seminar o javnom nastupu i veštini govorništva

Seminar o javnom nastupu i veštini govorništva

0
PODELI

U ponedeljak 29.09 2014. u organizaciji Mense Srbije održaće se besplatni seminar o javnom nastupu i veštini govorništva. Edukacija počinje u 18h i održava se u sali 1 na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Predavanje će održati profesionalni trener i predavač Boris Teodosijević, potpredsednik Mense Srbije, kroz čije stručne seminare i kurseve je do sada prošlo više hiljada polaznika, željnih rada na sopstvenom usavršavanju i napretku u svim sferama života, kroz unapređenje ličnih sposobnosti komunikacije i odnosa sa ljudima.

Govor je veština koja izdvaja čoveka od svih drugih životinjskih vrsta i koja predstavlja osnov sveukupne komunikacije čoveka. Pravilno ovladavanje veštinom govorništva i javnog nastupa će vas izdvojiti i izdignuti od prosečnog pojedinca, koji nezapažen prolazi kroz svet i čije ideje, kvaliteti i mogućnosti retko bivaju zapaženi i prepoznati od društva kao potencijal vredan naše pažnje.

Apsolutno svima je potrebno da ovladaju barem osnovama govorništva i javnog nastupa! Bilo da se bavite javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima, ili samo da se dopadnete devojci/dečku u kafiću, ili da odobrovoljite svog profesora da vam da prolaznu ocenu,  javni nastup i veština govorništva je ono što će napraviti ključnu kvalitativnu razliku između vašeg uspeha ili neuspeha.

Za sve ove i druge životne situacije je potrebno da znate dobro govoriti, hrabro nastupiti, brzo razmišljati i jasno se izražavati.

Prijave i dodatne informacije: milan.petrovic@mensa.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde