Naslovna Društvo Škola intelektualnih veština

Škola intelektualnih veština

0
PODELI

Škola intelektualnih veština, nakon sedam godina rada i skoro 16,000 obučenih polaznika, ove jeseni donira edukacije za 1000 porodica (2000 roditelja) iz Srbije i Crne Gore. Za region Niša i južne Srbije je izdvojeno mesta za 150 porodica.

Tema edukacija biće „Intelektualni kapital i intelektualna pismenost“. Pokrivaće teme modernih problema koje i deca i roditelji imaju u školskom sistemu poput deficita pažnje, nedostatka koncentracije i motivacije.

Naš Centar je postao poznat po tome što radi na praktičnim rešenjima – treninzima, mentoringu i koučingu za efikasno učenje čiji je jedini cilj – omogućiti svakom učeniku, nezavisno od uzrasta da uči punim potencijalom, da usvoji zdrave navike i da naravno koliko je to moguće skrati proces učenja.

Prva takva edukacija biće održana na Filozofskom fakultetu u Nišu, 1. oktobra 2014. u 18:30h i obuhvataće dve radionice:

  • Izazovi novog doba – tokom koje ćemo apsolvirati koje su nove zamke učenja u koje upadaju deca i roditelji, kako deca nauče da ne vole učenje i zašto imaju probleme sa učenjem koje su imali i njihovi roditelji
  • Roditelj kao mentor – na ovom segmentu biće reči o praktičnim alatima i o tome kako da ih upotrebimo u cilju aktivnog „vođenja“ svog deteta kroz svet intelektualnog kapitala.

Predavanja će voditi Igor Rakić, Osnivač Škole Intelektualnih Veština.

Prijave su, zbog raspoloživog broja mesta obavezne i vrše se putem telefona na: 0655919058 ili putem mejla na vlada@intelektualnevestine.rs. U prijavi je obavezno navesti imena učesnika (ako dolaze oba roditelja ili jedan), kontakt telefon i mejl, kao i uzrast deteta/dece.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde