Naslovna Društvo „Dani psihologije“ deseti put na Filozofskom fakultetu  

„Dani psihologije“ deseti put na Filozofskom fakultetu  

0
PODELI

Teško stanje u kome se nalazi država dovodi i do lošeg psihološkog stanja nacije, zato je neophodno da se psihologija što bolje primeni, kažu na Filozofskom fakultetu. Deseta konferencija „Dani psihologije“, koju organizuje ovaj fakultet, okupiće stručnjake iz ove oblasti, kako bi jedni druge upoznali sa svojim radovima i kako bi studenti teorijska znanja što bolje usvojili i primenili.

Rešenja velikih problema, kako pojedinaca tako i nacije, leže u nama samima, kažu sa Departmana za psihologiju na Filozofskom fakultetu. Ali je često bitno ne samo da poznajemo teoriju već da je i primenimo. Deseti „Dani psihologije“, koji se održavaju na ovom fakultetu dovešće stručnjake iz ove oblasti u Niš, a oni će, predstavljanjem svojih radova i istraživanja prikazati nova saznjanja i rešenja.

Mladi psiholozi koji su u ovaj svet ušli pre samo par godina kažu da je primena teorijskih znanja zapravo ključ razumevanja ove nauke.

Filozofski fakultet će ugostii ne samo srpske već stručnjake iz čitavog regiona. Centralna tema je „Pojedinac i okruženje“, a planiran je i veliki broj tematskih sekcija

Dani primenjene psihologije se već deset godina zaredom organizuju na Filozofskom fakultetu. Na ovogodišnjoj konferenciji će biti predstavljeno preko stotinu radova, a trajaće do subote.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde