Naslovna Ekonomija Objedinjena naplata čeka Grad

Objedinjena naplata čeka Grad

0
PODELI

Javno-komunalno preduzeće „Objedinjena naplata“ postiglo je dogovor sa ostalim preduzećima za čije usluge obavlja naplatu da omoguće pogodnosti za socijalno ugrožene korisnike, ali i za one sa većim dugovanjima. Hoće li ovaj dogovor biti sproveden u delo odlučiće Gradsko veće.

Na akcije u supermarketima odavno smo navikli, ali su nam akcije u javnim preduzećima i dalje nepoznanica. Nešto slično najavljuju u javno komunalnom preduzeću Objedinjena naplata. Oni su, naime, u dogovoru sa javnim preduzećima čije usluge naplaćuju odlučili da izađu u susret materijalno najugroženijima.

Hoće li ova namera biti ostvarena, odlučiće Gradsko veće. A, Grad će odlučivati i o tome da se dužnicima olakša uplaćivanje zaostalih dugovanja.

Jelena Stojanovićeva napominje da su dugovanja, uprkos mogućnosti plaćanja i na po nekoliko desetina rata, i dalje velika.

Stojanovićeva apeluje na dužnike da se, ukoliko dobiju opomenu pred utuženje, što pre jave Objedinjenoj naplati, kako bi zaključili ugovor o plaćanju na rate i izbegli dodatne troškove suda i izvršitelja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde