Naslovna Društvo Sajam država i jezika u MTŠ „15. maj“

Sajam država i jezika u MTŠ „15. maj“

1
PODELI

Sajam država i jezika „Speak To The Future“, koji se u holu Mašinsko – tehničke škole „15. maj“ organizuje povodom obeležavanja Evropskog dana jezika, biće održan u četvrtak, 25. septembra 2014. od 10 do 13 sati.

„Odlučili smo da se i mi, kao tehnička škola priključimo obeležavanju ovog značajnog dana. Naš događaj je registrovan na zvaničnom sajtu EDL-a, što nas posebno raduje. Pozivamo nišlije i sve one koji žele da se upoznaju sa državama iz Evrope i da se zabave da dođu na naš sajam“ – poručili su organizatori.

Učenici MTŠ „15. maj“ pokazaće raznolikost jezika i njihovih srodnih kulturnih simbola, kao i raznovrsnost engleskog govornog područja.Grupe učenika su nakon istraživanja pripremile predavanja o kulturi određenih zemalja, o njihovim simbolima, muzici, hrani, običajima…

„ U jutarnjim časovima, učenici su pripremili zanimljiv program. Naime, oni će prezentovati nekoliko država i jezika, a pored njih predstaviće im se i Američki kutak iz Niša. Svakako da smo spremili mnoga iznenađenja, zato nišlije dođite!“- poručili su iz marketing sektora ovog događaja.

Mini sajam učenici pripremaju sa profesorkom engleskog jezika Ljubicom Miladinović, a u saradnji sa direktorkom MTŠ „15.maj“, Slavicom Jukić. Za sve one koji nisu u mogućnosti da dođu na sajam, obezbeđen je i LIVE prenos događaja.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde