Naslovna Društvo Još 119 mesta na Pravnom fakultetu

Još 119 mesta na Pravnom fakultetu

0
PODELI

Na Pravnom fakultetu u Nišu ostalo je još 119 mesta za upis samofinansirajućih studenata. Prijavljenje za treći konkursni rok je do 26. septembra. Prijemni ispit biće organizovan 29. septembra, dok će konačna rang lista biti poznata dan kasnije.

I u trećem konkursnom roku budući samofinansirajući brucoši Pravnog fakulteta polagaće test iz srpkog jezika i istorije. Upis na prvu godinu kosta 80.000 dinara i može se platiti na 8 rata. Broj budžetskih mesta popunjen je u prvom i drugom konkursnom roku.

Nastava na Pravnom fakultetu organizovana je po Bolonji, a od prošle godine usvojen i novi program u okviru Osnovnih akademskih i master studija.

Pravni Fakultet veliku pažnju poklanja i praksi, tako da se vežbe realizuju kroz analizu konkretnih slučajeva. Oformljena je i pravna klinika, gde studenti takođe uče praktičnu primenu prava u određenim institucijama. Studenti ovog fakulteta doneli su značajna priznanja sa međunarodnih takmičenja iz medijskog i humanitarnog prava i sa profesorima, zajedničkim projektima, već duže vreme razvijaju saradnju sa srodnim fakultetima u regionu, Salzburgu i Nici.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde