Naslovna Ekonomija Bolji rezultati Carinarnice Niš u odnosu na prošlu godinu

Bolji rezultati Carinarnice Niš u odnosu na prošlu godinu

0
PODELI

U protekloj godini, prihod u budžetu Republike Srbije veći je za pet miliona dinara u odnosu na isti period lane, istakao je Saša Milenković, upravnik Carinarnice Niš sumirajući postignute rezultate rada.

Rukovodstvo i službenici niške carinarnice uspeli su da u prvoj polovini ove godine, u odnosu na isti period prošle, postignu značajne rezultate u otkrivanju carinskih prekršaja, naplati carinskih dažbina, kao i racionalizaciji troškova i uštedi budžetskih sredstava.

Carinarnica Niš je preduzela niz aktivnosti koje su doprinele uštedi tekućih troškova. U prvoj polovini godine na ime troškova za gorivo, potrošeno je 500 000 dinara manje u odnosu na isti period prošle godine.
U carinarnici Niš kažu da imaju punu podršku i saradnju sa centralom u Beogradu, kao i sa Sektorom za kontrolu primene carinskih propisa, Sektorom za finansijske, investicione i pravne poslove, Sektorom za ljudske resurse, čija pomoć i podrška im olakšava obavljanje poslova i radnih zadataka. Oni su odlučni da u narednom periodu ostvare još bolje rezultate prilikom obavljanja poslova iz svoje nadležnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde