Naslovna Društvo Motiv nepoznat, porodica zabrinuta, policija traga…

Motiv nepoznat, porodica zabrinuta, policija traga…

0
PODELI

Student psihologije koga su u noći između ponedeljka i utorka napala trojica, nalazi se van životne opasnosti. On leži na Klinici za stomatologiju, gde bi trebalo da mu bude operisana vilica, nakon što mu splasne otok od povreda koje je zadobio od nepoznatih napadača. Kako je „Niškoj televiziji“ rekla majka povređenog mladića Nina Kotevska, njega su, ničim izazvani, huligani tukli bokserom, a momak je posle prvog udarca u glavu ostao bez svesti. Policija i dalje traga za napadačima.

Naizgled miran kraj u centru Niša, u blizini Voždove škole, bio je u noći između ponedeljka i utorka mesto napada trojice momaka na golorukog 20-godišnjeg studenta psihologije. Od prvog udarca u glavu, on je, prema rečima njegove majke, ostao bez svesti, a nakon što se probudio, došao do kuće sa osećajem zubobolje i bio iznenađen zašto je obliven krvlju.

Da je reč o teškim telesnim povredama bilo je jasno kada je nesrećni mladić počeo da nepovezano govori i povraća krv i zube. Dijagnozu su potvrdili i lekari – potres mozga i prelom gornje vilice.

Majka tvrdi da je njen sin skroman mladić koji je sa visokim ocenama završio prvu godinu psihologije. Budući da nije sklon konfliktima i da se kreće u mirnom i uzornom društvu, Kotevska se i sama pita koji je motiv napada.

Po nalogu zamenik Osnovnog javnog tužioca u Nišu, policija je izvršila uviđaj na raskrsnici Prvomajske i Todora Milovanovića, gde se napad dogodio, a potom obavila razgovor sa povređenim.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde