Naslovna Društvo Odluka o vraćanju linije 11 do kraja nedelje

Odluka o vraćanju linije 11 do kraja nedelje

0
PODELI

Meštani Medoševca i dalje su nezadovoljni  autobuskim prevozom i kako su istakli na sastanku sa nadležnima u GO Crveni krst neće odustati od zahteva da im se vrati linija Medoševac – Mokranjčeva. U Direkciji za javni prevoz kažu da su povećali broj polazaka prema Medoševcu i Popovcu, ali da će konačnu odluku o vraćanju stare linije broj 11, dati do kraja nedelje.

Nakon gašenja linije Medoševac – Mokranjčeva, putnici iz Medoševca se još od prvog septmebra ovako žale na velike gužve u autobusu, kao i da zbog manje polazaka na novoj liniji  Niš – Medoševac – Popovac ne mogu na vreme da stignu na posao i školu. Iako su prikupili 1256 potpisa sa zahtevom da im se vrati stara linija, rešenje za njihove probleme još nije pronađeno. Zbog toga su se još jednom okupili, ovog puta u opštini Crveni krst i svoje primebde pismeno predočili Direkciji za javni prevoz.

Na sastanku u opštini Crveni krst, direktor Direkcije za javni prevoz  je rekao da je povećan broj polazaka prema Medoševcu i Popovcu. Dok se njihov zahtev o vraćanju stare linije broj 11 ne razmotri, uvešće se još jedan polazak prema Medoševcu i Popovcu u jutarnjim časovima.

U gradskoj opštini Crveni krst ističu da su u rešavanje problema uključeni predstavnici kabineta gradonačelnika do kojih je takođe stigao zahtev meštana Medoševca.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde