Naslovna Sve vesti Niš Delegacija EU u Srbiji otvorila Info kutak u Nišu i Novom Sadu

Delegacija EU u Srbiji otvorila Info kutak u Nišu i Novom Sadu

0
PODELI

Građani Vojvodine i Jugoistočne Srbije od sada imaju priliku da dobiju sve relevantne informacije o Evropskoj uniji i procesu pridruživanja Srbije u Novom Sadu i Nišu, gde je Delegacija EU osnovala Informacioni kutak (EU Info Point – EUIP).

Jedan od glavnih ciljeva EUIP-a je pružanje pomoći građanima u traženju informacija u vezi sa različitim programima Evropske unije, mogućnostima za studiranje i posao u EU.

Građanima će u prostorijama EUIP-a biti na raspolaganju i publikacije i informativni materijal o Evropskoj uniji. Dva EUIP-a će, u saradnji sa lokalnom samoupravom, medijima, civilnim društvom i drugim zainteresovanim partnerima, organizovati i događaje i informativne kampanje u vezi sa projektima, programima i aktivnostima Evropske unije.

EUIP Novi Sad će biti smešten u samom centru grada, u prostorijama čija rekonstrukcija je u toku. EUIP Niš je privremeno smešten u TPC Kalča BI-42, Ulica Obrenovićeva bb.

Dodatne informacije u vezi sa EUIP Niš i Novi Sad dostupne su na internet stranici Informacionog centra EU u Beogradu: www.euinfo.rs, putem email adresa: EUIP Novi
Sad: officens@euinfo.rs i EUIP Niš: officenis@euinfo.rs ili telefonom na brojeve:

EUIP Niš: 066 838 6821,

EUIP Novi Sad: 021 422 253.

Osobe za kontakt u Nišu:

Mirjana Gelo, EUIP Coordinator
mirjana.gelo@euinfo.rs
066/83 86 818

Milan Stefanović, EUIP Niš Team Leader
milan.stefanovic@euinfo.rs
065/44 79 970

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde