Naslovna Društvo Niš sve interesantniji turistima

Niš sve interesantniji turistima

0
PODELI

Da li zbog brojnih aktivnosti i projekata koji se organizuju, da li zbog brojnih kulturno–istorijskih spomenika, ili možda zbog brojnih festivala koji postaju sve popularniji iz godine u godinu, činjenica je da je Niš, ove godine, posetio znatno veći broj turista nego prethodnih godina, kažu u Turističkoj organizaciji našeg grada.

Niš će, kako najavljuju iz Turističke organizacije grada, uskoro postati važno mesto na turističkoj karti Srbije. Tome u prilog ide i podatak da je grad na Nišavi, u toku juna meseca posetilo 41% više turista nego istog meseca 2013.

Prezentacija ima istu važnost koliko i sam turitički potencijal grada, pa je Turistička organizacija objavila i tri nove brošure na srpskom i engleskom jeziku. Kako kažu, to je najbolji način da se turisti, pogotovo oni koji dolaze iz inostranstva, snađu i skroje boravak u Nišu po sopstvenim željama i sklonostima. Brošure su posebno bile i biće aktuelne u vreme festivala koji se organizuju u našem gradu.

Niš se i sve češće pominje na sajtovima popularnih turističkih vodiča, a našao se i na listi deset najlepših mesta na Balkanu, na popularnom sajtu koji preporučuje najinteresantnije destinacije širom sveta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde