Naslovna Društvo Redovne platiše dobile karte za Filmske susrete

Redovne platiše dobile karte za Filmske susrete

0
PODELI

Nišlijka Ivana Noličić jedna je od 100 nagrađenih redovnih platiša električne energije,  koji su dobili po dva kompleta karata za predstojeće Filmske susrete.  “Ovom prilikom želimo da nagradimo savesne građane koji redovno izmiruju svoje obaveze prema EPS Snabdevanju”, istakao je Darko Bulatovic,  direktor Privrednog društva „Jugoistok“.   

U susret predstojećim Filmskim susretima koji se održavaju od 23. do 29. avgusta na letnjoj pozornici u niškoj tvrđavi, Privredno društvo „Jugoistok“, odlučilo je da, uz pomoć novinara niških redakcija, metodom slučajnog uzorka, nagradi  100 Nišlija, redovnih platiša struje,  sa po dva kompleta ulaznica za ovu manifestaciju. Prva dva kompleta dobila je Ivana Noličić.

Ekonomska kriza, besparica, pad životnog standarda, kao i dugovanja građana i pravnih lica prema komunalnim sistemima, doveli su do toga da se razgovara o teškoćama  sa kojima se suočava PD „Jugoistok“ i EPS Snabdevanje, a da se pritom i ne spominje druga strana – hiljade nepoznatih, savesnih ljudi koji redovno izmiruju sve račune za struju i ostale dadžbine prema gradu i repoublici.

Direktor „Jugoistoka“  je najavio da će uskoro orgnizovati Otvoreni dan, u okviru koga će svi korisnici moći u direktnom kontaktu sa njim, da postve pitanja i daju sugestije na rad ovog preduzeca.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde