Naslovna Društvo 20.000 potrošača dobilo junska upozorenja

20.000 potrošača dobilo junska upozorenja

0
PODELI

Neredovnim platišama biće isečena struja ukoliko u naredna tri dana ne izmire svoja dugovanja, upozoravaju iz PD “Jugoistok”.

Po nalogu “EPS Snabdevanja” od 600 hiljada korisnika junska upozorenja pred obustavu isporuke električne energije dobilo je njih 20 hiljada, a procene “Jugoistoka” su da će više od polovine izmiriti svoja dugovanja, kaže šef kabineta direktora ovog privrednog društva Dragoslav Pavlović.

Potrošačima koji po junskom upozorenju nisu izmirili račune, u toku ovog meseca struja će biti isključena bez obzira na visinu zaostalog duga, upozoravaju iz niške elektrodistribucije. Kako bi ponovo bili priključeni na mrežu, kupci će morati, osim uplate duga, da plate i iznos za priključenje, kaže šef kabineta direktora Jugoistoka, Dragoslav Pavlović

Niška elektrodistribucija obaveštava kupce da ne pribegavaju neovlašćenom korišćenju električne energije, jer to za posledicu ima podnošenje krivičnih prijava. Za prvih šest meseci “Jugoistok” je na teritoriji svojih šest ogranaka podneo ukupno 975 krivičnih prijava.

Pavlović dodaje da građani od sada, svake subote od 9 sati, uz prethodnu najavu, mogu da zakažu sastanak sa direktorom “Jugoistoka”, porazgovaraju o nastalom problemu i zajedničkim snagama, ukoliko je to u moći privrednog društva, dođu do rešenja. Ovog vikenda “Jugoistoku” se javilo oko 40 građana, a sa ovom praksom će se nastaviti i narednih vikenda, ističe Pavlović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde