Naslovna Društvo Omladina Niša 12. avgusta obeležava svoj dan

Omladina Niša 12. avgusta obeležava svoj dan

0
PODELI

Decentralizacija omladinske politike cilj je niške omladine koja će i ove godine, 12. avgusta, obeležiti Dan mladih. Osim svečane dodele 20 ugovora organizacijama koje su prošle na konkursu za finansiranje projekata za bolji položaj mladih, organizatori najvaljuju i manifestaciju „Igre na vodi – Mladi bez granica“, dan ranije, 11. avgusta, na bazenima Čair.

Grad Niš već drugu godinu izdvaja sredstva za finansiranje projekata koji bi trebalo da unaprede položaj mladih u Nišu. Ove godine za ove namene predviđeno je ukupno tri miliona dinara. Sredstva će biti dodeljena omladinskim organizacijama i neformalnim grupama građana 12. avgusta u Gradskoj kući.

Povodom Međunarodnog praznika omladine , Kancelarija za mlade najavljuje i manifestaciju „Igre na vodi – Mladi bez granica“, koja počinje 11. avgusta na čairskim bazenima od 21h. Okupiće oko 50 takmičara u šest ekipa iz Niša i Aleksinca, a ulaz je za gledaoce besplatan.

U pauzama igara prevdviđen je zabavni program, dok je posle nadmetanja planirano i noćno kupanje kojim će tačno u ponoć učesnici i dočekati Dan mladih.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde