Naslovna Društvo Moguća izgradnja samo onih objekata koji zahtevaju hitnu intervenciju

Moguća izgradnja samo onih objekata koji zahtevaju hitnu intervenciju

0
PODELI

S obzirom na to da je punjenje budžeta manje od očekivanog, do kraja godine biće završena rekonstrukcija onih ulica i objekata za koje su obezbeđene sve potrebne dozvole i za koje je utvrđeno da zahtevaju hitnu intervenciju, najavio je gradonačelnik Perišić. On je rekao da će ubuduće prioritete kada je reč o programu održavanja, određivati opštine, kao i da je već počela izradnja planske dokumentacije za 2015. godinu.

Od važnijih objekata čiji je završetak izgradnje najavljen za ovu godinu gradonačelnik je izdvojio Hram Svetog cara Konstantina i carice Jelene i zgradu Kardiohirurgije. Osim toga, biće završena i rekonstrukcija brojnih ulica, pa će tako, između ostalog, biti završen trotoar na Vizantijskom bulevaru, ali i izgradnja vodovodne mreže u Gabrovcu i ulici Milorada Veljovića Špaje.

Gradonačelnik je rekao da je izrada planske dokumentacije za narednu godinu već počela i da će prioritet biti rekonstrukcija Zetske ulice i Hale „Čair“ kako ne bi bili plavljeni pri većim padavinama.

Perišić je dodao i da je u planu rekonstrukcija zapadne tribine stadiona „Čair“, ali da je projekat trenutno u Ministarstvu građevine kako bi se pronašao najbolji model da se taj projekat i realizuje. Kako kaže, grad je kupio i četiri automobila Dačia Sandero od kojih će jedan biti na raspolaganju mrtvozorničkoj službi, dok će preostala tri na raspolaganju biti pojedinim gradskim upravama zbog, kako kaže, efikasnijeg rada.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde