Naslovna Društvo Studenti Filozofskog fakultet na praksi u Media centru  

Studenti Filozofskog fakultet na praksi u Media centru  

0
PODELI

Filozofski fakultet u Nišu, u poslednjih nekoliko meseci,  potpisao je ugovore i uspostavio saradnju sa mnogim medijskim kućama u Nišu, kako bi studentima novinarstva omogućio kvalitetnu stručnu praksu,       a studentima sa ostalih departmana sticanje novih iskustava, promociju i rad u njihovim sferama interesovanja. Danas su ugovor o saradnji potpisali sa Media centrom u Nišu, pa će se uskoro studenti Filozofskog fakulteta naći i u njihovim redovima.

Bogata praksa čiji je temelj dobro teorijsko poznavanje osnov je onoga što se Filozofski fakultet trudi da obezbedi svojim studentima, ističu profesori. Postpisivanjem ugovora o saradnji sa niškim Media centrom, kao i sa ostalim medijima u Nišu, studentima departmana za novinarstvo biće omogućeno da praksu stiču učeći od najboljih niških novinara.

Kako ističe dekan, Goran Maksimović, korist je uzajamna, a cilj je da se studenti koji žele da rade nađu u redakcijama niških televizija, novina i radija.

Iz Media centra kažu da se raduju saradnji sa budućim kolegama i da su spremni da, onoliko koliko je to u njihovoj moći, pomognu studentima koji dođu na praksu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde