Naslovna Društvo “Čair” – Bezbednost posetilaca na prvom mestu

“Čair” – Bezbednost posetilaca na prvom mestu

0
PODELI

Sportski centar „Čair“ ovog leta svojim otvorenim i zatvorenim bazenima kao i pratećim sadržajima nudi svim posetiocima poseban ugođaj. Ispravnost vode se kontroliše sedam puta dnevno u laboratoriji centra i još tri puta sedmično u Institutu za javno zdravlje.

Za bezbednost posetilaca staraju se posebno obučeni članovi spasilačkog tima.

Cena ulaznice nije promenjena od prošlog leta i iznosi 200 dinara za odrasle, a za decu je 150 dinara, koliko košta i za sve posetioce posle 17 sati.

Posetiocima je, pored olimpijskog i nekoliko bazena za decu, ponuđeno još mnogo toga. Zdravlje i bezbednost kupača je na prvom mestu, a za to se brinu posebne službe.

Cena ulaznice nije promenjena već tri godine, a svakog leta se u okviru kompleksa pojavi neki novi sadržaj, kaže Bane Stanojević zamenik direktor Sportskog centra „Čair“.

Pre dve godine u okviru kompleksa spoljnih bazena Sportskog centra „Čair“ započeta je izgradnja rekreativnih bazena, koja je finansirana iz Nacionalnog investicionog plana. Radovi su u međuvremenu stali na pola puta, jer nedostaje još trideset miliona dinara za završetak ovog objekta, koji bi, kada se završi, predstavljao jedinstven kompleks. Kada bude završen biće jedan od reprezentativnih objekata grada, udvostručiće posetu na 5000 posetilaca dnevno, znatno povećati prihode Sportskog centra „Čair“ i samog grada, a Nišlijama pružiti užitak tokom vrelih letnjih dana, kažu u Sportskom centru.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde