Naslovna Društvo Dom učenika srednjih škola dobio sertifikat da radi po najvišim standardima

Dom učenika srednjih škola dobio sertifikat da radi po najvišim standardima

0
PODELI

Dom učenika srednjih škola u Nišu još jednom je dobio potvrdu da su usluge koji nudi na najvišem nivou i da je poslovanje po najvišim standardima. Direktorka doma Marija Ranđelović kaže da je sertifikat stigao iz prestižne švajcarske kompanije.

Prema rečima direktorke Ranđelović oni su sertifikat prvi put dobili 2012. godine koji se odnosi na sistem menadžmenta kvalitetom i uopšte na bezbednost hrane i primenu HACCP sistema, čime je kako kaže, potvrđeno da Dom radi po najvišim standardima.

Direktorka Ranđelović ističe I da je veoma zadovoljna školskom godinom za nama, jer je većina dece razred završila sa odličnim uspehom, a ponosna je i na brojne nagrade na regionalnim i republičkim smotrama.

Dom učenika srednjih škola u Nišu, u kome se uspešno organizuje čak 14 sekcija, treću godinu zaredom zauzeo je prvo mesto na regionalnoj domijadi, dok je na republičkom nivou u prvih pet. S obzirom na to šta su sve ova deca do sada pokazala, direktorka Ranđelović ne sumnja da ih i u novoj školskoj godini čeka još mnogo dobrih rezultata.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde