Naslovna Društvo Uručene vidovdanske nagrade najboljim učenicima

Uručene vidovdanske nagrade najboljim učenicima

0
PODELI

Kao i svake godine i ovoga puta za Vidovdan najbolji učenici osnovnih i srednjih škola, njih 289, od Grada su dobili diplome i novčane nagrade za uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Nagrade je uručio gradonačelnik Niša prof. Dr Zoran Perišić uz poruku da im znanje niko ne može oduzeti i da se ulaganje u njega uvek isplati.

Među prioritetima gradske vlasti je ulaganje u mlade, njihovo znanje i talenat, kaže gradonačelnik Perišić. I ove godine nagrade je uručio uz poruku da se svaki trud isplati i ukoliko se nečemu dovoljeno posvetimo rezultati neće izostati. A Grad će se uvek truditi da ceni i adekvatno nagradi te rezultate.

I sami učenici kažu da iza rezultata koje su ostvarili stoji ogroman trud, pa im je drago što je, kako kažu, Grad pokazao da to ume da ceni.

Ove godine nagrade je dobilo 289 učenika osnovnih i srednjih škola, a za tu namenu je iz budžeta Grada izdvojeno više od 2,7 miliona dinara. U zavisnosti od ranga takmičenja i mesta koje su osvojili, đaci su dobili između šest i 12 hiljada dinara, dok je ekipama pripalo između 20 i 30 hiljada dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde