Naslovna Društvo SPO u Nišu obeležio slavu

SPO u Nišu obeležio slavu

0
PODELI

Iako nisu prisutni na lokalu, učešće u republičkoj vlasti stranke Srpskog pokreta obnove, dokaz je, kako kažu čelnici ove stranke u Nišu, da je ova stranka živa, da opstaje, i da joj predstoji uzlazna putanja. Pred stotinak zvanica i simpatizera, niški SPO je, tradicionalno obeležio slavu Vidovdan, koja je, kako ističu, više od dve decenije jedan od zaštitinih znakova ove partije.

U centru grada, ispred prostorija stranke, već po tradiciji, i kako to običaji nalažu, presecanjem kolača i zdravicom, gradski odbor Srpskog pokreta obnove 24. put zaredom, obeležio je svoju slavu, Vidovdan.

U ovoj stranci ističu da im predstoji svetla budućnost, i buđenje stranke, jer kako kažu, sadašnje učešće u republičkom parlamentu, i koalicija sa Srpskom naprednom strankom, doprinelo je učlanjivanju mnogih, novih pristalica njihove politike. Navode da je to siguran znak da su na dobrom putu.

Obeležavanju slave prisustvovalo je stotinak simpatizera ove stranke, koji su sa entuzijazmom pričali o planovima i daljem delovanju stranke Srpskog pokreta obnove na lokalnom nivou.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde