Naslovna Sve vesti Niš Finale Bauk meseca- “Sk8 exhibition”

Finale Bauk meseca- “Sk8 exhibition”

0
PODELI

Povodom otvaranja sezone u Skejt parku, u okviru pratećeg programa Festivala Bekstvo u prirodu, koji se održava 5. jula na Kameničkom visu, u niškom skejt parku održava se veliki  “Sk8 xhibition”.

Učesnici ce se takmičiti u tri kategorije: Mini ramp, Jam session ride i Best trick, a za najbolje vozače ROPE je obezbedio daske za skejtbord.

Pored zvaničnog takmičarskog dela posetioci će moći da uživaju u revijalnim vožnjama ROPE skejt tijma i Moodys crew-a koji će, u pauzi između takmičenja, posetiocima pokazati svoje umeće na dasci i točkovima.

Takmičenje je organizovano i osmišljeno u saradnji sa Moodys crew, niškim skejterima i rolerašima   koji su zajedno sa opštinom Medijana učestvovali u izgradnji skejt parka.

“Tokom prethodnih godina Moodys tim uvek je bio sastavni deo Bekstva, želeli smo da im se na neki način odužimo i podržimo priču oko skejt parka, projekta koji je za živeo ali još uvek nije prodisao punim plućima. Bauk je baza alternativne kulture, cilj nam je da u narednom periodu povežemo insitucije i brendove koji bi mogli da učestvuju i pomognu da se projekat skejt parka realizuje do kraja. ” rekla je Jovana Strahinić -programski direktor Bauka.

Sk8 exibition je deo pratećeg programa festivala, deo BAUK meseca koji je počeo 5. juna na Svetski dan zaštite životne sredine i dan održavanja prvog Bekstva u prirodu. U okviru programa BAUK meseca do sada je održana UPcycle radionica i edukativna radionica 3D animacije u saradnji sa Elektronskim fakultetom iz Niša. FInale BAUK meseca je 5. jul, 15 sati muzičkog programa, u okviru koga će na dve festivalske bine, nastupati preko dvadeset domaćih i stranih izvođača.

b5_skate

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde