Naslovna Sve vesti Niš Oduzeto 78 elektronskih aparata za klađenje

Oduzeto 78 elektronskih aparata za klađenje

0
PODELI

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, izvršili su juče kontrolu više objekata za klađenje i igre na sreću, za koje se sumnjalo da nelegalno posluju.
Tom prilikom utvrđeno je da su 12 objekata sportskih kladionica nelegalno radili i oduzeto je 78 elektronskih aparata za klađenje i igre na sreću, 15 računara, 3 TV aparata i novac u iznosu od preko 180.000 dinara.

U konsultaciji sa nadležnim tužilaštvom, protiv odgovornih lica biće podneto više krivičnih prijava za krivično delo neovlašćeno priređivanje igara na sreću i nedozvoljeno bavljenje određenom delatnošću. 

Niška policija uhapsila je sinoć D. V. (1952) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati.

Osumnjičeni se tereti, da je sinoć, oko 21,00 čas, maskiran kapom, sa pištoljem koji ima po dozvoli, pozvonio na vrata stana šezdesetpetogodišnje Nišlijke i pokušao na silu da uđe u njen stan.

Hrabra građanka je pružila otpor napadaču, oduzela mu je pištolj, strgla mu je kapu i prepoznala ga kao komšiju, koji je pre više godina živeo u njenoj zgradi. 

Nakon kraćeg razgovora, oštećena je izvela napadača iz zgrade a potom je slučaj prijavljen policiji.

Po isteku mere zadržavanja, D. V. će sa krivičnom prijavom biti sproveden u nadležno tužilaštvo u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde